seven

Våra eldstäder

Vilken eldstad passar dig?

Spiscenter Interiör erbjuder ett stort utbud av eldstäder för att passa alla olika stilar och önskemål.

Våra eldstäder

På Spiscenter Interiör är vi specialister på alla typer av eldstäder och vi erbjuder ett brett utbud av olika typer av eldstäder för att passa just ditt hem. Vi har lång erfarenhet i branschen och har kunskapen och expertisen för att guida dig genom ditt val av eldstad. Det kan hjälpa dig att välja den bästa eldstaden för dina specifika behov och vi ger dig råd om underhåll.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av eldstäder för att passa olika stilar och preferenser. Varesig du föredrar en traditionell inmurad vedspis med spiskåpa, en modern braskamin eller en tung värmelagrande täljstensugn, så har vi något för dig. Du kanske hellre vill designa en helt själv? Vi hjälper dig!

Klicka på respektive eldstad för att läsa mer

Designade murspisar

Kakelugnar

Braskaminer

Gjutjärnskaminer

Tulikivi täljstensugnar

LP-täljstenskaminer

Vedspisar och spiskåpor

Pizzaugnar

Glöm inte nyttja rotavdraget

Arbetskostnaden för installation av eldstad eller renovering av skorsten ger rätt till skattereduktion, genom ROT-avdrag. Förutsättningen är att arbetet utförs i en bostad som du äger och bor i permanent eller nyttjar som fritidsboende. ROT-avdraget är på 50 000 kronor per år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gör.

Vårt showroom

I vårt showroom kan du komma och se hur våra spisar och kaminer ser ut innan du bestämmer dig för vilken som ska få sätta pricken över i:et i ert hem. Det är många och svåra val som ska göras i en sådan investering som detta kan vara och därför vill vi ge dig möjligheten att se din drömspis hos oss först. 

Även eldstäder följer trender och det kan underlätta att se och känna på er favorit inför valet när ni ska välja vilken som ska bli den extra detaljen till ert hem, som den extra möbeln som kommer möta era kommande gäster med värme.

Varmt välkomna!