seven

Vedeldade pizzaugnar

Känner ni doften?

Het tomatsås, smakrik lagrad ost och knaprig pizzadeg som gräddats i den vedeldade ugnen.

Drömmer du också om ett utekök där du inte bara gräddar pizza utan kan grilla, laga gratänger, baka bröd, steka hamburgare i. Med en vedeldad pizzaugn från Alfa Forni så kan du göra alltsammans i en och samma ugn. Alfas vedeldade ugnar är skapade för att erbjuda dig en överlägsen matlagningsupplevelse. Den öppna lågan och sprakandet av veden skapar omedelbart en gemytlig atmosfär för att njuta av god matlagning i vänner och familjs sällskap.

Tack vare Alfa Heat Genius-tekniken så frigörs värmen långsamt från den eldfasta stenen och strålas jämnt ut genom ugnens böjda väggar. Isoleringen i kupolen, tillsammans med två lager keramiskt fiber, gör att temperaturen kan stiga snabbt och behålla den under lång tid inne i ugnen. Det skapar optimal och jämn värme för matlagning med minskad förbrukning av ved.

Grädda pizza redan ikväll!

Ugnarna är redo att användas och finns i olika storlekar för att passa just din trädgård, terrass eller balkong. Önskar du en ugn för pizza och vill ha en mindre ugn som du kan flytta vid behov? Eller en större ugn för mer matlagning och kapacitet för större sällskap? Välkommen in till butiken och hitta din framtida pizzaugn från Alfa Forni.