seven

Skorstensrenovering

Ta hand om din befintliga skorsten

En fungerande skorsten leder effektivt och säkert bort rök medan en otät skorsten kan vara en brandrisk.

Oavsett typ av eldstad så är en rätt anpassad skorstenslösning en förutsättning för en effektiv och säker eldning. Skorstenen är en av de viktigaste delarna i en byggnad, skorstenens funktion är att transportera in och ut luft. En fungerande skorsten ger en bra inomhusmiljö, vi hjälper dig med renovering av din skorsten och ser till så att dina rökkanaler är täta och fina.

Säkrare eldning

Har du haft ute en sotare som dömt ut din skorsten? Ingen fara, vi anpassar den metod som passar just din skorsten på bästa sätt, och ser till att du får elda igen. Om du behöver hjälp med renovering av din skorsten och vill säkerställa att den fungerar korrekt och är säker att använda, kan det vara lämpligt att kontakta oss som är experter inom området.

Kontakta oss för att få din skorsten i toppskick.

                       

Dra slang eller glidgjutning

När en gammal otät skorsten ska tätas kan man antingen glidgjuta kanalen eller dra någon typ av rostfri slang eller rör inuti skorstenskanalen. Vilken metod vi använder oss av hos just er, avgörs beroende på skorstenens skick, vilken eldstad ni eldar i och förutsättningarna på plats. Med över 30års erfarenhet av skorstensrenoveringar garanterar vi goda resultat.

Behöver du renovera din skorsten?

Fyll i formuläret och kryssa i skorstensrenovering så återkommer vi!

  • Max filstorlek: 20 MB.