seven

Inredningsbutiken

Välkommen in till vår inredningsbutik

I vår butik hittar ni inredning med inspiration från platsen vi är på.

Shoppa inredning till hemmet

Sedan 2017 har vi fyllt butiken med lyktor, vaser, filtar och mycket mycket mer. Till ditt egna hem eller så kan du hitta något att ge bort i present. Vi uppdaterar sortimentet efter årstider och högtider så det alltid finns något nytt att hitta när du kikar förbi. 

Vi inspireras av både huset vi är i och naturen runt omkring. Därför har vi valt att ha mycket råmaterial som ullfiltar, betongkrukor och ljuslyktor i glas i sortimentet. Men du kan även hitta mycket annat kul.

Välkommen upp till övervåningen och inspireras du med!

Inredningsbutiken!

– Välkommen in i värmen! –
Sedan flytten till Kåvivägen 44, och renoveringen av den gamla bilverkstaden, har Spiscenter Interiör utökats med inredningsbutik.
En trappa upp, hittar ni fårskinn, kuddar, lampor, ljus och mycket mer.. På sommaren passar det utmärkt att sätta sig på den stora altanen med utsikt över ängarna utanför. På vintern, doftar det kanel, hyacinter och apelsin. Varje år myser vi in julen tillsammans med ett event som  vi kallar ”Jul på Spiscenter Interiör”, då har vi extraöppet i butiken.

När värmen kommer och solen skiner så rullar vi fram våra pizzaugnar och bakar vedugnsbakad pizza på gården, håll utkik på Instagram, där uppdaterar vi mer om kommande event. HÄR hittar ni vår instagram-sida.

Varmt välkomna till inredningsbutiken!