seven

Om oss

Om oss

Med flera år i branchen har vi verkligen hittat vår gnista och kommer fortsätta brinna i flera år till!

Det är vi som är Spiscenter Interiör

Peter

Evelina

Simon

Anton

Mattias

Astrid

Edwin

Tuan

Vår historia

Allt började år 1988 när Peter Aczel och hans kompanjon tog steget och grundade företaget, då under namnet Hemspecialisten i Örebro. Sedan dess har vi arbetat hårt för att bli en pålitlig och erkänd aktör inom branschen för eldstäder.

En central del av vår verksamhet har alltid varit att vara ett seriöst och pålitligt företag och från och med 2015 så är hela familjen Aczel involverade i Spiscenter Interiör, förutom mamma Aczel som arbetar som förskolelärare. Vi är ett tight sammanhållet team där bröderna Aczel monterar och bygger eldstäder tillsammans med ytterligare tre skickliga montörer och en extra medarbetare. I butiken träffar ni Peter och Evelina, som vägleder er bland valen av eldstäder.

Så vad brinner vi för på Spiscenter?

Vi älskar eldstäder och möjligheten att göra en betydande investering tillsammans med våra kunder. Vi har haft kunder som köpt av Peter ända sedan starten, och det är fantastiskt att se dem återkomma efter ett husbyte. För oss handlar det inte bara om en pryl, utan om att skapa något som värmer upp hela huset och skapar en atmosfär att samlas kring.

Sätter pricken över i

Att installera en eldstad är som att sätta pricken över i:et i ett nybyggt hus. Det blir en central punkt som drar allas blickar till sig och skapar en varm och inbjudande atmosfär. I ett hus finns många olika komponenter, men det är särskilt tillfredsställande att se hur eldstaden alltid sticker ut och gör ett märkbart intryck.

Vi är stolta över att leda Spiscenter mot en framgångsrik framtid. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och professionell service. Tack för att du är en del av vår historia.