seven

Designade murspisar

Unik design som passar ditt hem

Med hjälp av Spiscenter Interiör kan du själv vara med och påverka utseende, storlek och värmeeffekt för att skapa en brasa som passar perfekt in i ditt hem.

Vi är specialister på att designa eldstäder som är helt unika och specialanpassade för just ditt hem. Vi förstår vikten av att skapa en eldstad som passar precis som du vill ha den, i det material du önskar och med den design som är helt efter dina önskemål.

Vi erbjuder ett stort utbud av spisinsatser, bland annat från välkända märken som Hoxter och Rais, där vi kan garanterat hög kvalitet och pålitlighet i varje produkt vi levererar.

Vill du ha en offert?

Du är varmt välkommen in till oss och berätta hur du önskar att din eldstad ska se ut. Därefter ger vi dig ett förslag och ser till att det träffar dina förväntningar.

För att få en prisbild kan du antingen höra av dig till oss eller kom in till vår butik och showrom, där kan du även få ännu mer inspiration. Vårt team guidar dig sedan genom processen och erbjuda dig en offert som matchar dina önskemål. Nedan på sidan har du även ett urval av bilder på spisar vi designat.
                                                              

Vi finns i Örebro

Vår utställning ligger i Örebro, men vi är glada att kunna erbjuda installation av kaminer i hela landet. Oavsett var du befinner dig i Sverige, kan du lita på att vi kommer att leverera och installera din brasa med expertis och omsorg.

En brasa är inte bara en praktisk uppvärmningskälla, det är också en central punkt i hemmet där människor samlas. Vi på Spiscenter Interiör är stolta över att kunna erbjuda dig möjligheten att lägga pricken över i:et i ditt nybyggda hus eller förnya din befintliga inredning.