seven

LP Täljstenskamin

Våran egen täljstenskamin

LP-täljstenskaminen garanterar skön värme som varar länge.

1988 grundades Spiscenter Interiör och gick då under namnet Hemspecialisten i Örebro. 1994 bytte vi namn till Spiscenter AB och flyttade från innerstan till Hjälmarberget. Ett år efter vår flytt utvecklade vi vår egen kamin, LP-täljstenskamin. Idag är det ett välkänt märke både i Sverige och utlandet. LP-kaminen har blivit en klassiker och finns nu i ny-gammal modell.

Den äldre modellen har uppdaterats med en ny kassett och design för att passa dagens efterfrågan, hög effekt och mycket värmelagrande täljsten.

LP 330 är vår mindre modell som passar perfekt i ett hörn med sina avfasade kanter, men lika bra på en rak vägg om man önskar det. Kaminen väger 540kg och kassetten har en verkningsgrad över 80%.

LP 770 är den tyngre LP kaminen som väger 770kg. Önskar du en kamin som inte kräver mycket ved, lagrar värmen länge och har en hög verkningsgrad, så har du hittat rätt.

I vår butik kan du se och känna värmen från båda modellerna. Välkommen in och upplev LP!

Båda modellerna går att välja med enkel eller dubbellucka. Önskar man ännu mer täljsten, finns möjlighet att fylla kaminen med mer värmelagrande massa.
En äkta täljstenskamin skapar en skön och behaglig atmosfär hemma hos dig. Den kallaste vinterkvällen förvandlas till en skön upplevelse. Med våra installatörer blir din kaminlösning rätt för dig, vi är med hela vägen.

LP330 måttskiss

LP770 måttskiss